4 i 5 de Març a Pontos (Girona)!
Inscripcions obertes fins al 22 de febrer!

FORMULARI INSCRIPCIÓ

Que es l’Escola EstudiantsLH17?
L’Escola de Formació EstudiantsLH es una trobada anual d’estudiants dels diferents instituts de la ciutat organitzada per l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet. La trobada es realitza durant un cap de setmana a les instal·lacions Can Oliver (http://www.canoliver.com), a Pontós (Girona). Durant el cap de setmana els i les joves participaran en xerrades i debats sobre temes d’actualitat, posaran en comú les activitats que realitzen al seu institut, i gaudiran de gimcanes i activitats d’oci. A més, com a novetat, el diumenge anirem d’excursió als llocs més emblematics de la fugida dels refugiants exiliats durant la Guerra Civil, com Colliure, Argeles sur Mer i Elna (França).

Quan marxem/tornem?
El desplaçament a la casa de colònies es farà en un autocar que sortirà de la Rambla Marina/Av. Carrilet el dissabte 4 de març a les 9h. La tornada està prevista a les 21h del diumenge 5 de març al mateix punt de sortida.

A on anem?
A la Casa de Colonies de Ca n’Oliver, situada a Pontós (Girona), a 1h 30min de Barcelona i 40min de la Jonquera. La casa està reservada en exclusiva per nosaltres i te una capacitat per a 60 persones. A més del nostre equip de monitors, l’alberg disposa de personal propi.

Que cal portar?
L’inscripció a l’escola inclou el transport d’anada i tornada en autocar a la casa de colonies, l’assegurança, esmorçars, dos dinars (un picnic), un sopar, la nit, la ruta amb guia per França, les entrades als museus i tots els materials necessaris per realitzar les activitats. A mes, els participants hauran de portar:

Documentació:
DNI, NIE o Passaport
Tarjeta sanitària
Targeta Sanitària Europea (s’expedeix a la Tesoreria General de la Seguretat Social)

En cas de ser menors:
Autorització bàsica (DESCARREGA)
Autorització policial per viatjar a l’extranger (s’expedeix a Comissaries de Mossos d’Esquadra, Guardia Urbana o Policia)

– Sac de dormir

– Coixinera

– Utensilis de neteja personal (raspall de dents, sabó, pinta, etc.)

– Tovallola

– Xancletes

– Una muda de roba que es pugui embrutar

– Una altra muda per si voleu posar-vos guapos i guapes pel sopar de la nit

– I… moltes ganes de passar-ho bé i d’aprendre molt!

Com puc estar informat?
Els nois/es poden portar telefon movil sota la seva responsabilitat. Podreu coneixer en directe les novetats de la Escola i veure fotografies de les activitats a les xarxes socials de l’AELH: a Facebook (facebook.com/aelhospitalet), a Twitter i a Instagram (@estudiantslh). En cas d’emergencia, podeu posar-vos en contacte directament amb els responsables en dos telefons dels que us informarem quan s’apropin les dates.

Com puc fer l’inscripció?
Per completar l’inscripció cal que omplis el formulari que trobaras en la part inferior abans del proper DIMECRES 22 de febrer. En el formulari es sol·licitaran les teves dades personals i que adjuntis tota la documentació. Caldrà que portis els originals a la sortida. El preu es de 15 euros. Aquest preu representa el 20% del cost real de l’activitat i es possible gracies als nostres voluntaris i al suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet. [/su_spoiler]

Preus i formes de pagament
El preu de l’Escola es de 15€ a ingressar en el següent número de compte de La Caixa abans de 22 de febrer:
ES89 2100 3027 8322 0027 6239

En l’Ingres cal indicar: ESCOLA17 + Nom i cognom de l’estudiant

Equality!
Tens dificultats econòmiques per fer el pagament?
Això a l’AELH mai es un problema!
Fes la teva inscripció i informa’ns a l’apartat d’observacions.

FORMULARI INSCRIPCIÓ

Veure álbum de fotos Escola Primavera 2016: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.995883537157719.1073741850.441469009265844&type=1&l=edbae6636d

Veure àlbum de fotos Escola Primavera 2015: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.814598215286253.1073741846.441469009265844&type=1&l=4408058972