Comencem l’octubre i l’Espai Jove ca n’Arús dóna inici a un seguit de tallers, formacions i activitats d’allò més novedoses i creatives.  Aquest curs, l’AELH ha apostat per una programació exclusiva i per a tots els gustos.

La programació començarà el dilluns 15 d’octubre a l’Espai Jove ca n’Arús (Av. Carrilet, 312, planta -1) i finalitzaran la tercera setmana de desembre.

El taller més innovador és el Slam Poetry, dinamitzat pel Dani Orviz (Campió Nacional el 2012, Campió Europeu el 2012 i 2013 i Medalla de Bronze de la Copa del Món el 2013, del Slam Poetry). Aquest gran mestre aproparà als participants a una alternativa d’expressió; aprendran a expressar pensaments i reflexions amb l’energia corporal. Aquest taller es realitzarà els dimecres de 18.30 a 20 h on es treballarà com elaborar un poema i com recitar-lo mitjançant el to de veu i el llenguatge no verbal. Per a finalitzar, es realitzarà una gala on tots els participants podran demostrar el seu talent.

Els dimarts (de 19 a 20 h) es podrà gaudir d’un moviment imparable amb el taller d’Urban Dance, portat a terme per l’ex concursant de LHtéTalent – especial dansa,  Edilson Rojas, i els dijous estaran plens de ritme gràcies al Víctor Pijoan, el professor de Guitarra (de 19 a 20 h).

Cada taller té un cost de 29 € el trimestre.

En referència als altres esdeveniments, l’AELH posa en marxa un Curs d’Oratòria amb un total de 3 sessions (octubre-novembre), Joc obert Scrabble, conjuntament amb L’Hescarràs, el segon dilluns de cada mes de 18 a 20 h, i un Servei d’Assessories gratuïtes de formació i Drets dels estudiants (hores a convenir).