El passat dimecres día 31 d’octubre es va organitzar des de l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet el primer Túnel del Terror a l’Espai Jove Ca n’Arús, on van participar més de 200 joves.

El túnel, que ha sigut construït pels voluntaris i voluntàries de l’AELH durant tot el mes d’octubre, va comptar amb una trentena d’actors i actrius que van dinamitzar la festa amb les seves terrorifiques interpretacions.

A les 20.30h una cua de prop d’un centenar de persones ocupava l’entrada de l’Equipament Municipal Carrilet, disfressades i amb ganes de passar por i passar-ho bé. Els joves van pasar en grups de 5 en 5. Un cop dins, a la recepció, ja no hi havia sortida i s’havia d’arribar fins al final, només apte per als més valents. Qui va aconseguir passar aquest recorregut va aconseguir l’entrada a la nostra festa terrorífica.

Després del tunel, els i les joves van poder gaudir d’una festa i karaoke muntat pels participants del projecte Entrejoves.

Cal destacar que tots els participants van pagar una entrada solidaria de 2€, ja que aquest és el primer esdeveniment solidari de la campanya “Estudiants Solidaris” que englobarà tota una sèrie d’accions de conscienciació i recaptació que l’entitat farà al llarg del any cap a un projecte solidari. En aquest sentit, l’entitat obrirà en les properes setmanes una convocatòria per a escollir quin és el projecte solidari a finançar aquest curs 2018/2019.

Aquesta és la primera edició d’una festa que ha estat un exit de participació i de ben segur es repetirà cada any.