Escola EstudiantsLH

L’Escola de Formació EstudiantsLH es una trobada de reflexió i formació anual d’estudiants dels diferents instituts de la ciutat organitzada per l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet. La trobada es realitza durant un cap de setmana a una casa de colònies. Durant el cap de setmana els i les joves participaran en xerrades i debats sobre temes d’actualitat, posaran en comú les activitats que realitzen al seu institut, i gaudiran de gimcanes i activitats d’oci.

Normalment assisteixen uns 50 estudiants aproximadament, tots ells, compromesos per la ciutat i per formar-se durant un cap de setmana i per fer cohesió grupal a la vegada que organitzem el les activitats que farem conjuntament.

La nostra voluntat quan organitzem aquesta Trobada és combinar la formació amb la diversió, per poder transmetre als estudiants que hi participin eines per desenvolupar-se personalment i educativament, a l’hora que creen sinergies amb estudiants d’altres instituts o altres barris.

Creiem que la Trobada és fonamental per tenir uns referents ben formats i que siguin capaços de dur a terme les seves activitats i responsabilitats sense cap problema.