LHtéTalent

LH TÉ TALENT

LH té Talent és un projecte que està en les  nostres mans des de fa 5 anys, és un dels projectes amb més estima de la entitat i en el que gaudim ajudant a fer el somni realitat de molta gent amb talents únics i inimitables de pujar a l’escenari en les festes majors del seu barri.

Des del principi d’aquest projecte ja hauran passat pels nostres braços un centenar d’artistes d’indoles molt diverses, màgia, circ, ball, cant… fins hi tot va participar un dels grups més reconeguts de la ciutat en aquest moment, el Mosquito del Garito, que també va ser qui va compondre una cançó per nosaltres en el nostre 25 aniversari.

Aquesta activitat està formada per 4 gales a els diferents barris de Santa Eulàlia, Collblanc-Torrasssa, Florida i Centre que han arribat ha congregat a milers de persones al seu voltant. D’aquestes gales surt  un finalista per cada barri que arriba juntament amb un finalista escollit pel públic i dos finalistes repescats per Facebook.

La “Nit dels Estudiants” és una altra activitat que és fa dins els projecte “L’H té Talent”, i va ser creada amb l’objectiu de fer una festa de final de curs, però que pugui ser gaudida per tots els estudiants dels diferents instituts de la ciutat. En els últims anys s’ha celebrat al mes de juliol a la Sala Salamandra i conflueix amb “L’H té Talent” ja que és en aquesta gala on tots els finalistes s’enfronten i ens fan gaudir de l’espectacle i on surten escollits els dos guanyadors del concurs. 


Que es #LHtéTalent?

LH té Talent, és un projecte on s’aposta per donar una oportunitat als joves talents de la ciutat de l’Hospitalet. Des del principi d’aquest projecte (fa 5 anys) ja hauran passat pels nostres braços un centenar d’artistes d’índoles molt diverses, màgia, circ, ball, cant… fins i tot van participar alguns artistes reconeguts com Raul Alcaraz o Ojo de Buen Cubero.

Aquesta activitat està formada per 4 gales als diferents barris de Santa Eulàlia, Collblanc-Torrassa, Florida i Centre on els diferents participants demostren les seves qualitats en aquella disciplina que practiquen. De totes aquestes gales, sortirà un guanyador que s’emportarà el premi a la gran final, a La Nit Dels Estudiants.

Quins son els requisits per poder participar?

Poden participar qualsevol artista o grup d’artistes que tinguin una habilitat a mostrar (música, dansa, humor, màgia, teatre, etc.) que compleixi aquests tres requisits:

  • Que mínim el 50% dels seus membres sigui estudiant o resident a la ciutat de L’Hospitalet.
  • Que mínim el 50% dels seus membres tingui entre 12 i 30 anys durant l’any 2017.
  • Que no hagi guanyat cap edició anterior de ”L’Hospitalet Te Talent”.

Si no es complissin aquests percentatges però si els requisits, el jurat es reserva el dret d’admetre participants de forma excepcional sempre que es consideri que la seva participació és positiva per al desenvolupament del concurs.

Quines son les gales de #LHtéTalent?

  • Festa Major de Santa Eulàlia: Divendres 1 de juny de 2018 a les 21h en la Plaça. Francesc Macià.
  • Festa Major de Collblanc-Torrassa: Dissabte 9 de juny de 2018 a les 20h en el Parc de la Marquesa.
  • Festa Major de Pubilla Cases: Dijous 14 de juny de 2018 a les 18:45h a la Av.Severo Ochoa. 
  • Festa Major del Centre: Dilluns 18 de juny de 2018 a les 20h a la Plaça de l’Ajuntament.
  • Festa Major de La Florida: Dijous 28 de juny de 2018 a les 20h a la Av.Primavera.

Que es la Nit dels Estudiants?

La Nit dels Estudiants a part de ser la final del concurs, on s’escollirà un guanyador i es lliuraran els premis, és una festa de final de curs per a tots els joves estudiants de la ciutat de l’Hospitalet.

Tens més dubtes?
Consulta les bases del concurs o posa’t en contacte amb nosaltres a info@aelh.cat, a les nostres xarxes socials o a l’Espai Jove Ca N’Arús (Av. Carrilet 312)

Vols veure imatges d’edicions anteriors?
Consulta els àlbums de la nostra pàgina de Facebook!