LHtéTalent

LH TÉ TALENT

LH té Talent és un projecte que està en les  nostres mans des de fa 5 anys, és un dels projectes amb més estima de la entitat i en el que gaudim ajudant a fer el somni realitat de molta gent amb talents únics i inimitables de pujar a l’escenari en les festes majors del seu barri.

Des del principi d’aquest projecte ja hauran passat pels nostres braços un centenar d’artistes d’indoles molt diverses, màgia, circ, ball, cant… fins hi tot va participar un dels grups més reconeguts de la ciutat en aquest moment, el Mosquito del Garito, que també va ser qui va compondre una cançó per nosaltres en el nostre 25 aniversari.

Aquesta activitat està formada per 4 gales a els diferents barris de Santa Eulàlia, Collblanc-Torrasssa, Florida i Centre que han arribat ha congregat a milers de persones al seu voltant. D’aquestes gales surt  un finalista per cada barri que arriba juntament amb un finalista escollit pel públic i dos finalistes repescats per Facebook.

La “Nit dels Estudiants” és una altra activitat que és fa dins els projecte “L’H té Talent”, i va ser creada amb l’objectiu de fer una festa de final de curs, però que pugui ser gaudida per tots els estudiants dels diferents instituts de la ciutat. En els últims anys s’ha celebrat al mes de juliol a la Sala Salamandra i conflueix amb “L’H té Talent” ja que és en aquesta gala on tots els finalistes s’enfronten i ens fan gaudir de l’espectacle i on surten escollits els dos guanyadors del concurs.