El 27 de març una part de la representació d’Estudiants de LH va sortir cap a Zaragoza al migdia amb l’objectiu de participar a les ” Confluencias de Primavera” que organitzava ADEA ( Associación de Estudiantes de Aragón).

Al voltant de les 20:30 vam arribar al C.F.La Nau en el poble de Torrelles, ens vam instal·lar i vam sopar, després d’això vam realitzar les activitats corresponents a la ” Velada” de la nit, a continuació d’aquesta la gent es podia quedar parlant o bé anar-se’n a dormir, mentre que hi havien dues persones que es quedaven vigilant durant la nit.

Durant els cinc dies, vam organitzar reunions a primera hora del matí on ens reuniem tots el monitors per organitzar les activitats que es durien a terme durarant aquest i asignar els torns de neteja i càrrecs dels monitors en vers les activitats que es farien durant el dia.

Durant l’estada vam fer moltes activitats interesants com un taller de massatge, autoestima, “abraçoterapia”i moltes més. També vam fer una ruta medioambiental per els alrededors del poble.
Finalment l’últim dia van fer les maletes i ens vam dirigir cap a l’autocar que ens portava cap a Zaragoza, on vam menjar a un bar i a continuació vam anar a fer un tob pels carrers de la ciutat i visitar la Catedral del Pilar, i tot seguit ens dirigirem cap a l’estació on vam agafar l’autocar que ens portava de volta cap a Hospitalet.