Aquest any, el Torneig Interinstitus d’Srabble de l’AELH ha complert la seva sisena edició en col·laboració amb l’Ajuntament de l’Hospitalet del Llobregat, la Federació Internacional d’Scrabble en català i el Club d’Scrabble de l’Hospitalet (LHESCARRAS).

Aquest any es realitzarà el divendres 22 de març, d’11 a 14 hores a l’Espai Jove Ca N’Arús situat a l’Avinguda Carrilet 312, planta -1, 08901 a l’Hospitalet del Llobregat.

Aquests tornejos consisteixen en que els alumnes de la secundària (1r, 2n, 3r i 4t de l’ESO) en parelles, s’enfrontaran per tal d’aconseguir treure la màxima puntuació possible, i per tant, arribar a la final.

Les inscripcions per participar-hi s’hauran de lliurar abans del 12 de març i s’han d’enviar als següents correus: info@aelh.cat o mibanez@aelh.cat

El nom de les parelles haurà de ser notificat, també, abans del 12 de març. Les parelles han de ser parells (2 parelles, 4 parelles o 6 paelles…) per tal que cap participant quedi sense jugar. El nombre màxim és de 6 parelles per categoria i institut (total 12 parelles, 24 estudiants).

Us animem a participar-hi!