A conseqüència de les mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de l’Hospitalet respecte a la situació de crisi sanitària del COVID-19, conegut com a coronavirus, ens veiem en l’obligació de AJORNAR l’Escola de Formació prevista per als pròxims dies 21 i 22 de març. 

És per això que oferim a tots els inscrits i inscrites a l’escola dues opciones: l’opció de mantenir el pagament lliurat com a pagament de la que se celebrarà a la tardor, els dies 24 i 25 d’octubre, a la mateixa casa (La Marinada) o demanar-ne el reemborsament.

Tots els afectats han rebut un email amb instruccions per la devolució. Si per algún error no l’has rebut, avisa’ns a info@aelh.cat

Una vegada més, torna la nostra escola de formació, en aquesta ocasió hi serem a La Marinada (Cambrils) els dies 21-22 de Març de 2020.
En aquesta ocasió dins dels tallers de les diferents entitats de la Coordinadora d’entitats Progressistes treballarem temes com la igualtat i la coeducació de mans de ponents especialitzats en el tema i de l’equip d’ AELH, ALISE, BRUIXES i LLIBERTAT ANIMAL que buscaran les eines adequades d’enllaç entre els participants i el tema a tractar.

La nostra voluntat quan organitzem aquesta Trobada és combinar la formació amb la diversió, per poder transmetre als estudiants que hi participin eines per desenvolupar-se personalment i educativament, a l’hora que creen sinergies amb estudiants d’altres instituts o altres barris.
Creiem que la Trobada és fonamental per tenir uns referents ben formats i que siguin capaços de dur a terme les seves activitats i responsabilitats sense cap problema.
L’hora de sortida és a les 8.30 del matí des de l’espai jove ca n’Arús on és important acudir abans de l’hora per tal de presentar la documentació física necessària.
En el Link d’inscripció d’ha d’adjuntar:
-Fotocòpia del DNI per totes dues cares
-Targeta Sanitària
-Permís per a menors d’edat ( en el cas de ser-ho)
Permís de drets d’imatge
i una vegada realitzat el pagament mitjançant l’opció de Timify d’aquesta pàgina, ens heu d’enviar el comprovant de pagament a l’adreça de correu electrònic : info@aelh.cat

LINK D’INSCRIPCIÓ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSep1EK8Az5JU3sdFUWhgYs7FE0CPUmrOE2U7JcsS8p_ZVXA7w/viewform