Avui, en el dia mundial de la No violència i la Pau des de l’AELH volem compartir el nostre missatge de Pau i solidaritat.

Com cada últim Dilluns de mes hem estat als peus d’un dels icones més importants de la nostra ciutat “l’Acollidora” cridant pels drets de tots aquells que volen venir a trobar noves oportunitats i una nova vida.

Reivindiquem l’acollida de tots aquells que necessiten ajut a causa de la mala situació social dels seus països d’origen i sobretot, clamem per arribar a solucions ràpides i humanitàries, no podem deixar que la guerra segueixi el seu curs de emportar-se vides i somnis de milers de persones que volen un canvi i que tenen el dret de viure amb tranquil·litat i garanties.
Nosaltres, els joves de l’Hospitalet seguim necessitant accions que demostrin l’interès general per aquesta situació i sobretot, continuar lluitant davant totes aquestes idees de feixisme i desigualtat que tornen a sortir al debat. Hem de bloquejar l’expansió d’aquesta forma d’atac cap a la societat, millor dit, cap a nosaltres mateixos.
Així doncs, necessitem que tots i totes siguem constants amb aquesta lluita i sobretot amb la idea de seguir conscienciant sobre aquest tema que ens involucra a tots.

Nosaltres també, VOLEM ACOLLIR i VOLEM LA PAU!