Junta Directiva

L’Associació d’estudiants de L’Hospitalet en la seva Assamblea General va aprovar la seva junta amb l’organigrama següent:

Currículums associatius: 

Isabel Serrano Prados

Presidenta
[iserrano@aelh.cat]
(Barcelona, 1999) Veïna del barri del Gornal, sòcia des de l’any 2012 quan estudiava a l’Institut Europa, on va cursar el Batxillerat científic. En l’actualitat estudia una Enginyeria de Biosistemes a la Universitat Politècnica de Catalunya

 

Maria Ibañez Lechado

Secretària
[mibanez@aelh.cat]
(Barcelona, 1999) Veïna del barri de Collblanc – Torrassa, sòcia des de l’any 2015 quan estudiava a l’Institut Eduard Fontserè, on va cursar Batxillerat Social – Humanístic. En l’actualitat estudia Ciències polítiques i de l’administració a la Universitat Pompeu Fabra.

 

Juan Felipe Guevara Lozada

S. d’Organització
[info@aelh.cat]
(Barcelona, 2000) Veí del Centre, soci des de l’any 2015 quan estudiava a l’Institut Can Vilumara, on està cursant Batxillerat Humanístic.

 

 

Manuel Jiménez Martín

Tresorer
[info@aelh.cat]
(Barcelona, 1999) Veí del barri de Sanfeliu, soci des de l’any 2016 quan estudiava a l’Institut Apel·les Mestres. Ha cursat batxillerat artístic, en l’actualitat és dependent en una jugueteria.

 

 

Gloria Arjona Iturbe 

S. de Comunicació
[info@aelh.cat]
(Barcelona,1999) Veïna del barri de Collblanc – Torrassa, sòcia des de l’any 2015 quan estudiava a l’Institut Eduard Fontserè, on va cursar Batxillerat Humanístic. En l’actualitat estudia Filologia Anglesa a l’Universitat de Barcelona.

 

 

Montse Pla Vidal

Vocal
[info@aelh.cat]
(Barcelona,1998) Veïna del barri de la Florida, sòcia des de l’any 2015 quan estudiava a l’Institut Eduard Fontserè, on va cursar Batxillerat Científic. En l’actualitat estudia un Cicle Formatiu de Grau Superior d’Imatge i diàgnostic i medicina nuclear a l’Institut Bonanova.

 

Brenda Garcia Medina

Vocal
[info@aelh.cat]
(Buenos Aires, 2000) Veïna del barri del Gornal, sòcia des de l’any 2015 quan estudiava a l’Institut Can Vilumara, on va cursar l’ESO. En l’actualitat estudia un Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Estètica al Col·legi Jaume Balmes.

 

Maria Gómez Castillo

Vocal
[info@aelh.cat]
(Barcelona, 2000) Veïna del barri de Sanfeliu, sòcia des de l’any 2016 quan estudiava al Col·legi Tecla Sala, on està cursant Batxillerat Tecnològic.

 

 

Carla Benítez García

Vocal
[info@aelh.cat]
(Barcelona, 2000) Veïna del barri de Sant Josep, sòcia des de l’any 2015 quan estudiava a l’Institut Can Vilumara, on està cursant Batxillerat Social.

 

 

Andrés García Medina

Vocal
[agarcia@aelh.cat]
(Buenos Aires, 1996) Veí del barri del Gornal, sòci des de l’any 2012 quan estudiava a l’Institut Apel·les Mestres, on va cursar Batxillerat Científic. Actualment està estudiant Disseny Gràfic Multimèdia de la Universitat de Deusto i treballa de secretari en una empresa multi-serveis.

 

 

RETRIBUCIONS PERCEBUDES PELS RESPONSABLES MÀXIMS DE L’ENTITAT
Els membres de la Junta directiva exerceixen el seu càrrec gratuïtament, sens perjudici del dret a ser reemborsats de les despeses degudament justificades i a la indemnització pels danys que els ocasioni el desenvolupament de les funcions pròpies del càrrec.