Educateca

Un dels objectius de l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet és l’assessorament especialitzat en formació, és per això que duem a terme aquest projecte, per a que els joves aconsegueixin autonomia personal necessària i facilitar la presa de decisions sobre el seu itinerari formatiu i posteriorment laboral.

L’Educateca es tracta de la formació dirigida als estudiants dels instituts per fer orientació acadèmica als estudiants d’ESO.
En aquest cas els instituts demanen dita formació a l’Oficina Jove d’Emancipació, i es porta a un espai municipal durant l’horari lectiu dels joves.
Aquest espai ens permet solucionar els dubtes i fer l’orientació a grups classe, això facilita que les preguntes d’alguns estudiants poden respondre les dels altres.

Aquest servei es complementa amb l’Assessoria especialitzada en matèria de formació per a Joves, i consisteix en el tractament individualitzat als usuaris que demanen cita prèvia a la Casa dels Cargols, Oficina Jove d’Emancipació. Són cites de 45 minuts, on l’usuari ha d’emplenar prèviament un qüestionari amb unes preguntes bàsiques, per orientar al tècnic per on anirà la pregunta.
L’Assessoria són els dijous de 17h a 20h.

A més també hi ha una altre forma de rebre aquesta informació, per mitjà de la l’Assessoria online, que consisteix en una pàgina web especialitzada, www.assessessoria.aelh.cat  on es pot omplir un formulari per què els estudiants que tinguin dubtes, puguin enviar la seva pregunta.