Solidaritat

L’Associació d’Estudiants és una entitat super solidaria, totes les activitats que fem intentem buscar un rerefons solidari i així intentar conscienciar als joves que tenim al voltant.

Durant el curs escolar fem moltes activitat solidaries:

  • A l’octubre conjuntament amb l’Espai de Ciutadania col·laborarem en l’organització de la Setmana de la Solidaritat, en benefici de la Creu Roja. Aquest últim  està dedicada a sensibilitzar la societat respecte les dificultats de les persones refugiades. A diferencia que en edicions anteriors, aquest any no recollirem material ni donatius, centrant la nostra acció en la conscienciació. Us animem a participar de totes les activitats que les entitats de la ciutat han preparat.

 

 

  • A finals d’octubre i amb novembre fem coincidir Halloween amb Movember, i fem una festa de Halloween amb disfresses, on es paga una entrada simbòlica. Tot els diners que es recullen van íntegrament per la fundació Movember, que lluita per la visualització de la salut masculina i el càncer de pròstata i de testicles.

 

 

 

 

  • L’1 de Desembre, pel Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, col·laborem amb l’Ajuntament en l’organització de diverses activitats de sensibilització, però a més aquest últim any vam fer un cinefòrum amb una entrada simbòlica. Tots els diners recaptats van anar a SIDASTUDI, que és una ONG que treballa en l’àmbit de la promoció de la salut sexual des de l’educació, la formació, la informació i la sensibilització.

 

  • Per Nadal fem el mític sopar per acomiadar-nos de les vacances, però també ho fem solidari, per poder entrar al sopar s’ha de portar una joguina no sexista ni bèl·lica en benefici de la Creu Roja i així fer una miqueta més just aquest món garantint que tots els nens de la ciutat tinguin joguines.

 

 

 

 

  • Per Carnaval, també fem una festa solidaria, tothom ha de vindre disfressat i a canvi de la festa cobrem una petita entrada que va integra a la Fundació Esclerosis Multiple, per ajudar en la investigació sobre aquesta malaltia.