Torneig d’Scrabble Interinstituts

Torneig d’Scrabble Interinstituts

Des de fa quasi cinc anys, AELH és coorganitzadora del Torneig d’Scrabble Interinstituts, conjuntament amb l’associació Esquerràs i la Federació Catalana d’Scrabble.

Aquest torneig és una forma de fomentar la lectoescritura i els jocs no esportius als instituts i a la ciutat, ajuda als alumnes a desenvolupar la seva ortografia a l’hora que participen en un joc que en aquesta ciutat és relativament nou i que inclús arriba a apassionar a alguns estudiants.

Aquesta activitat també serveix perquè els estudiants es coneixin ja que és obert a tots els instituts. Normalment el número de participants ronda entre els 20 i 30 persones de dues categories la de 1r i 2n d’ESO, que és categoria amateur i la de 3r i 4t d’ESO de categoria expert. Normalment les dues o tres primeres parelles amb més puntuació arriben a la final dels Països Catalans.

Des de la nostra associació creiem que aquesta activitat és una de les més enriquidores i formatives que es fan gratuitament a la ciutat i creiem que cal seguir fomentant-la de cara a una major participació de tots els centres de secundaria de la ciutat i que tingui continuïtat durant molts més anys.